In the media I am a welcome guest, you understand...


In the media I like to be among the stars!


In the media I carefully gather the news items

NPO FUNX

Reporter Marvin volgt de instructies van een mysterieuze opdrachtgever in Almere!

Onlangs was NPO zender FunX te gast bij Ontsleuteld en reporter Marvin maakte hier een leuke reportage van.

”Stel je voor, je bent in een stad en een mysterieuze opdrachtgever vertelt je wat je moet doen. Dit is precies wat onze reporter Marvin overkwam in het spel Ontsleuteld. Hij reisde af naar Almere en volgde de instructies die hij via zijn telefoon binnen kreeg.”

Naar fragment

NH RADIO

De Agenda … Ontsleuteld

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘De Agenda’ van omroep NH Radio.

”Als je houdt van interactieve spellen spelen, ik vind het zelf heel erg leuk om te doen en het is ook nog eens hartstikke corona-proof, dan heb ik een tip voor je en dat is: Ontsleuteld. In dit spel ben jij de spion en moet je opzoek naar de Mysterieuze Opdrachtgever. De komende periode reist de Mysterieuze Opdrachtgever het hele land door en doet meer dan 57 steden aan waaronder een heleboel steden in Noord-Holland.”

Naar fragment

OMROP FRYSLÂN

Waan jezelf spion en ontdek de Friese steden op een andere manier

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma van Omrop Fryslân.

”Nu we niet zomaar naar het buitenland kunnen om vakantie te vieren, leren we onze provincie nog meer waarderen. Voor mensen die de grotere Friese plaatsen eens op een andere manier willen zien, heeft een Amsterdams bedrijf iets bedacht. De komende weken zijn de centra van vier Friese plaatsen namelijk het toneel van een interactief spel.”

Naar fragment

HAARLEM105

Interactief puzzelspel met opdrachten in de Haarlemse binnenstad

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘Haarlem Vandaag’ van omroep Haarlem105.

Er is een nieuw interactief spel dat de komende tijd te spelen is in de binnenstad van Haarlem. Je bent een spion die aan de hand van aanwijzingen locaties in het centrum van de stad moet vinden. Ontrafel opdrachten, speel telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever.

Naar fragment

DEN HAAG FM

Haagse Ochtendradio

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘Haagse Ochtendradio’ van omroep Den Haag FM.

”Den Haag, het toneel van een nieuw interactief spel. In het spel Ontsleuteld kun je je een heuse spion wanen. Het is jouw taak om alle opdrachten te ontsleutelen en contact te leggen met je Mysterieuze opdrachtgever. Het klinkt allemaal onzettend spannend”

Naar fragment

OMROEP ASSEN

Asserlei

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘Asserlei’ van omroep Assen.

Naar fragment

RTV ZAANSTREEK

Zaandam Ontsleuteld

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘Vandaag Actueel’ van omroep RTV Zaakstreek – Zaanradio.

Naar fragment

RTV APELDOORN

Apeldoorn Ontsleuteld

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘CoronApeldoorn’ van omroep RTV Apeldoorn.

Naar fragment

BIE OS.

Bie Os.

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘Forum Woensdag’ van omroep Bie Os.

Naar fragment

RTV GOUWESTAD

Wie kent Gouda

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘Wie kent Gouda’ van omroep RTV Gouwestad.

Naar fragment

ZO!34

De Avond Van… Ontsleuteld!

Ontsleuteld was te gast in het live radioprogramma ‘De Avond Van…’ van omroep ZO!34.

‘Ik ben nu echt heel benieuwd! Volgens mij is dit een nieuw soort concept! Iedereen kent die escape rooms, dit klinkt als iets anders, iets nieuws, iets fris. Het lijkt mij heel leuk dit om te gaan doen!’

Naar fragment

NOORDHOLLANDS DAGBLAD

Zoeken naar een kluis vol geld in Hoorn en Enkhuizen. Volendam, Purmerend en Zaandam in de ban van geldkluis

Heb je al zenuwachtige mensen door de Hoornse en Volendamse binnenstad zien lopen? Of bezoekers in Enkhuizen, Purmerend of Zaandam die in de vreemdste hoeken en gaten rondsnuffelen? Grote kans dat zij bezig zijn met de zoektocht naar de Mysterieuze Opdrachtgever!

Naar artikel West-Friesland Naar artikel Zaanstreek-Waterland

MEPPELER COURANT

Interactief spel in Meppel: Ontsleuteld

Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever”, legt een van de makers, werkzaam bij Ludiek Events, uit. “Ontsleuteld is een spannend interactief stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes”

Naar artikel

NIEUWSBLAD STEDEN DRIEHOEK

Coronaproof op zoek naar de sleutel tot succes

De komende weken zijn de binnensteden van Gelderland het toneel van een interactief spel en iedereen kan meespelen. “Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen en Ede.

Naar artikel

Sikkom

Ontsleuteld: Nieuw en spannend GPS-spel in centrum à la Wie is de Mol

Ontsleuteld is de afgelopen weken uitgerold in tientallen Nederlandse en enkele Belgische steden. Dat klinkt alsof het een generiek en random GPS-spel is, maar dat is niet zo. “We hebben alle steden bezocht. Dat was heel veel werk, maar noodzakelijk om per locatie maatwerk te leveren.”

Zin gekregen om Ontsleuteld te spelen? Dat kan dus in je eentje, met je beste maat, moeke of de complete studentenvereniging. Maar: “Bij grote groepen adviseren we wel om in teams te gaan werken. Verder regelen we alles en zorgen we ervoor dat de teams niet in elkaars vaarwater gaan zitten.”

NIEUWS.NL

Groots opgezet Interactief spel: Ontsleuteld

De afgelopen periode hebben de organisatoren van het spel hard gewerkt om deze interactieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Of je nu alleen, met de familie, vrienden, collega’s of het gehele bedrijf deel wilt nemen. Dit uitstapje is overigens geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!

Alkmaar – Bergen op Zoom – Beverwijk – De Wolden – Den Bosch – Ede – Groningen – Haarlem – Haarlemmermeer – Meppel – Sittard-Geleen – Zaanstad – Zandvoort

RADIO ALKMAAR

De komende weken is Alkmaar het toneel van een interactief spel en jij kan meespelen!

Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Alkmaar. Ontsleutel de opdrachten en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!

NIEUWS UIT NIJMEGEN

[Winactie] Interactief spel met opdrachten in Nijmeegse binnenstad

De komende periode is de binnenstad van Nijmegen het toneel van het interactieve spel ‘Ontsleuteld’. In dit groots opgezette spel waan je jezelf een heuse spion en traceer je aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in de binnenstad van Nijmegen. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de mysterieuze opdrachtgever.

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen werden 3 x 2 tickets voor deelname aan ‘Ontsleuteld’ verloot.

INDEBUURT

Weekendtips: ontvang jij dit weekend ook een mysterieuze opdracht

Word een spion en ontmasker de Mysterieuze Opdrachtgever. Vorm een team met je familie of vrienden en los dit mysterie op. Houd je telefoon bij de hand, je wil namelijk geen opdrachten missen! Wie weet er als eerste contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever?

Almelo – Amersfoort – Ede – Randmeren

HCnieuws

Interactieve spel Ontsleuteld: centra Haarlemmermeer dienen als ‘escaperoom’

Een paar weken na de start begin juli komt de aanwas goed op gang. Nadat Ontsleuteld aanvankelijk slechts enkele dagen per week was te spelen biedt het evenementenbureau het nu dagelijks aan. Soms zijn er maar een paar mensen actief in de ondersteuning, een andere keer zitten er meer dan tien spionnen klaar om overal in het land deelnemers op weg te helpen. Aanmelden kan via ontsleuteld.nl. Hier kan een locatie, datum en tijdslot naar keuze worden geselecteerd.

“Mensen vinden het ontzettend leuk om dit spel te spelen. We krijgen veel enthousiaste reacties”, zegt de bedenker. “Soms zijn er alleen al in de Haarlemmermeer acht teams tegelijkertijd op pad. En zij vertellen het vaak weer door aan vrienden en bekenden. Zo gaan we de komende periode enthousiast door tot heel Haarlemmermeer heeft meegespeeld”, lacht hij. “En tussendoor werken we aan nieuwe spelonderdelen om de deelnemers te blijven verrassen. We blijven dit voorlopig nog wel de komende jaren doen.”

VVV GOUDA

De komende periode is Gouda het toneel van een interactief spel!

Een interactieve beleving
Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

ONS ALMERE

Nieuw stadsspel voor Almere: Ontsleuteld

De komende periode is Almere het toneel van een groots opgezet interactief spel waaraan jong en oud kan meedoen. Het heet “Ontsleuteld”.

Het spel is een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrij gespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

SLEUTELSTAD

Leiden Ontsleuteld in interactief coronaproof buitenspel

Leiden is de komende weken het toneel van het interactieve spel Ontsleuteld. In het spel zoekt de deelnemer een spion aan de hand van opdrachten bij diverse locaties in de binnenstad.

Één van de bedenkers van het spel. “Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen en na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij. Regelmatig moet je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact leggen via de vrij gespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.”

DAGBLAD070

Ontsleuteld: interactief spel voor Den Haag

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

ALMELO'S WEEKBLAD

Interactief spel in het centrum

Ontsleuteld is volgens de makers ‘een razend spannend interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt’. Dol: “Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes. Houd je telefoon overigens goed bij de hand, want er kan zomaar contact met je worden opgenomen.

ALMERE CENTRUM - VISIT ALMERE

Stadsspel Ontsleuteld

Jij krijgt nu de unieke mogelijkheid de Mysterieuze Opdrachtgever te traceren en te ontmaskeren! Vorm een spreekwoordelijk ‘dreamteam’ met bijvoorbeeld je familie, vrienden of collega’s, maar in je eentje mag natuurlijk ook, en pak deze ultieme mogelijkheid aan!

Ontsleuteld is een razend spannend stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes! Houdt je telefoon overigens goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen.

ASSER COURANT

Assen Ontsleuteld

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

IKHOUVANHOORN

Waan jezelf een heuse spion en traceer de Mysterieuze Opdrachtgever!

Middels een ‘persoonlijke’ videoboodschap die jij (en je eventuele teamgenoten) ontvangen daagt een dubieus figuur jullie uit om zijn kluis te kraken.

Waarom doet hij dit? Duidelijk is dat hij in ieder geval heel er graag een ‘spelletje’ speelt, hij geeft zich niet zomaar gewonnen.

DOETINCHEMS VIZIER

Doetinchem Ontsleuteld

Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

DRACHTSTER COURANT

Interactief spel in Drachten: Ontsleuteld

De komende weken is de binnenstad van Drachten het toneel van een interactief spel en jij kan meespelen!

De speler waant zich een heuse spion en traceert aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Drachten. En ontsleutelt de opdrachten en probeert zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever. Ontsleuteld is een stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes.

ZUIDWEST FM - TV

Met interactief spel speurend door binnenstad van Bergen op Zoom

Leg contact met spionnen, zoek aanwijzingen en vindt nieuwe telefoonnummers, ga op pad door Bergen op Zoom en ontrafel het verhaal achter ‘Ontsleuteld’. Na Breda is Bergen op Zoom de tweede plek in West-Brabant waar je mee kunt doen aan een interactief spel. Alleen, of samen met vrienden, familie of collega’s.

ONSWESTFRIESLAND

Hoe leuk is het interactieve stadsspel Ontsleuteld? [prijsvraag]

HOORN/ENKHUIZEN – Ben jij avontuurlijk ingesteld? Zin om met een groep van drie vrienden of vriendinnen in Enkhuizen of Hoorn een interactief spel te spelen? Lees dan verder.

Ontsleuteld is een stadsspel welke inmiddels in 57 plaatsen is te spelen.

Prijsvraag
Wij zijn benieuwd hoe leuk dit spel is een voor een groep vrienden en vriendinnen, familie of gezin. Wij geven daarom 4 tickets weg! Enige wat wij hiervoor terugvragen is een korte geschreven review van het spel met een leuke foto daarbij. Het spel kan zowel in Hoorn of Enkhuizen gespeeld worden op bijna elke datum en dagdeel.

ZFM ZANDVOORT

Interactief spel in Zandvoort: Ontsleuteld

De komende periode is Zandvoort het toneel van een groots opgezet interactief spel en jij kan meespelen! Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Zandvoort.

HOOGEVEENSCHE COURANT

Interactief spel in centrum Hoogeveen: Ontsleuteld

Hoogeveen – Er is een nieuw interactief spel dat de komende tijd te spelen is in het centrum van Hoogeveen: Ontsleuteld.

De maker benadrukt dat dit uitstapje coronaproof is in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel wel met elkaar verbonden voelt.

EVA

Amersfoort Ontsleuteld

De komende periode is Amersfoort het toneel van een groots opgezet interactief spel en jij kan meespelen!Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in de binnenstad van Amersfoort. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!

GROOT FRYSLÂN

Waan jezelf spion en ontdek de Friese steden op een andere manier

Nu we niet zomaar naar het buitenland kunnen om vakantie te vieren, leren we onze provincie nog meer waarderen. Voor mensen die de grotere Friese plaatsen eens op een andere manier willen zien, heeft een Amsterdams bedrijf iets bedacht.

De komende weken zijn de centra van vier Friese plaatsen namelijk het toneel van een interactief spel.

REGIONIEUWS HOOGEVEEN

Speel ‘Ontsleuteld’ een razend spannend interactief stadsspel

De komende periode is Hoogeveen het toneel van een groots opgezet interactief spel en jij kan meespelen! Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Hoogeveen.

THE NORTHERN TIMES

New game lets people pretend they’re a spy in Frisian cities

‘Unlocked’ lets people explore through the entire city centre of Leeuwarden, Sneek, Drachten; and Heerenveen, in order to complete objectives and challenges. The idea is that players are ‘spies’ looking to discover various places just from photographs. Instructions are sent by phone to begin each task: once you have completed each task a telephone number is revealed.

MEERRADIO

Interactief spel ontwikkeld in Zwanenburg

Het nieuwe interactieve spel ‘Ontsleuteld’, een soort van escaperoom, maar dan buiten in het centrum van stad of dorp, is bedacht door evenementenbureau Ludiek Events uit Zwanenburg.

Deelnemers gaan de straat op en krijgen via hun telefoon voortdurend aanwijzingen toegestuurd. Winnaar is degene die als eerste het finale nummer weet te bellen en de Mysterieuze Opdrachtgever te spreken krijgt.

REGIO NOORDKOP

Ontsleutel het centrum van Den Helder

De komende weken is Den Helder het toneel van een interactief spel en iedereen kan meespelen. Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Den Helder.

WESTFRIESE OMRINGDIJK

Ontsleuteld – Stadsspel

Ontsleuteld is een razend spannend stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes!

Komende periode reist deze Mysterieuze Opdrachtgever door het hele land. Meer dan 50 steden zijn het toneel van zijn ingenieuze masterplan.

SUKSAWAT

Ontsleuteld Nieuwe en spannend spel in centrum

Ontsleuteld is de afgelopen weken uitgerold in tientallen Nederlandse en enkele Belgische steden. Dat klinkt alsof het een generiek en random GPS-spel is, maar dat is niet zo. “We hebben alle steden bezocht. Dat was heel veel werk, maar noodzakelijk om per locatie maatwerk te leveren.”

Zin gekregen om Ontsleuteld te spelen? Dat kan dus in je eentje, met je beste maat, moeke of de complete studentenvereniging. Maar: “Bij grote groepen adviseren we wel om in teams te gaan werken. Verder regelen we alles en zorgen we ervoor dat de teams niet in elkaars vaarwater gaan zitten.”

OMROEP ALMERE

De komende periode is Almere het toneel van een interactief spel, wil je meespelen?

Ontsleuteld is een razend spannend interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes! Houdt je telefoon overigens goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien!

RTV ZWOLLE FM

Spel Ontsleuteld

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Overige